RESTAURANT PAKHUSET

Recentreview


3,5 stjerner ud af 60 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Restaurant Pakhuset. Vil du vide mere? Få mere at vide

6 feb 2024 at 19:14 Det tog mere end 1 time at modtage. Pizza blev heller ikke skåret i skiver.
25 jan 2024 at 23:25 Lavede en kombi med en omelet og en rejecocktail. Anbefales hermed.
15 jan 2024 at 7:04 God mad og service, som altid
15 dec 2023 at 22:17 Næsten ingen dressing eller salat på salatpizza, og det så heller ikke særlig appetitligt ud desværre.. spild af lige knap 200kr :/
7 nov 2023 at 18:25 Pakhuset byens bedste. Tak for dejlig mad.
7 nov 2023 at 16:10 Smagte virkelig godt frisk kebab god mad
24 okt 2023 at 22:05 Har været kunde hos pakhuset i mange år og har generelt været godt tilfreds med maden og især deres hurtige levering, da jeg kun bor 5 minutter væk. Desværre har jeg fået kold mad de sidste 3 gange og måtte spise rugbrød istedet
19 okt 2023 at 12:30 Lækker mad og hurtigste levering jeg har oplevet fra restauranterne i mit område. Kun godt herfra.
17 okt 2023 at 20:21 Good food, delivery in time. Was a mistake in the order, but very well solved.
3 okt 2023 at 21:40 Vi bor i Gilleleje og vi havde fået en reklame fra pakhuset i postkassen. Men maden var helt kold, da den kom. Så vi smed alle pomfritterne ud, og varmede resten af maden i mikroovn. Lad vær med at reklamere i byer i ikke kan levere varm mad i!!!
24 sep 2023 at 19:31 Fik en forkert pizza. Men det betød ikke det store da alt det andet alligevel smagte af absolut ingenting. 500kr for at slikke på en lunken karklud. Det var min sidste bestilling derfra.
9 sep 2023 at 22:12 Alt for høje priser i forhold til kvalitet :-( utroligt kedeligt og smagsløs.