RESTAURANT PAKHUSET

Recentreview


4 stjerner ud af 72 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Restaurant Pakhuset. Vil du vide mere? Få mere at vide

10 jun 2024 at 19:44 Fin levering. Frisk og god salat og nybagt sprødt hvidløgsbrød.
4 maj 2024 at 19:54 Maden var bare ikke særlig god.. den var ikke uspiselig men skuffende..
2 maj 2024 at 8:09 Min mand og jeg bestilte en Durum, en cheese bacon burger og indbagte rejer. Der var et halvt stykke bacon på burgeren, der var ingen ost på. Durum var kold og salaten brun. Rejerne smagte ikke friskt, og vi begge har været dårlige i nat.
13 apr 2024 at 21:22 Bestilte pastaret Fettuccine Al Gorgonzola, der desværre var totalt intetsigende - klæg og uden smag.. Deep Pan Pizza var ok.
10 apr 2024 at 20:23 Alt fungerede fint. De fik mine noter og maden kom relativt hurtigt og smagte godt. Fint tilfreds
2 apr 2024 at 16:28 Maden var god, kunne have været lidt mere varm. Leveringstiden var 15 minutter over den tid jeg havde sat som leveringstid og det syntes jeg ikke er i orden og det er ikke første gang at maden ikke er leveret til det satte tidspunkt.
31 mar 2024 at 16:46 Lækker pizzaer, levering på klokkeslæt.
22 mar 2024 at 23:05 Kold mad lang tid og at levere
8 mar 2024 at 21:10 Lækker varm mad og en kebab lige som vi kan lide den
2 mar 2024 at 21:34 Lækkert
6 feb 2024 at 19:14 Det tog mere end 1 time at modtage. Pizza blev heller ikke skåret i skiver.
25 jan 2024 at 23:25 Lavede en kombi med en omelet og en rejecocktail. Anbefales hermed.